WERKWIJZE

Inventariseren/Onderzoek/Advies
Wij starten met een persoonlijk bezoek. Daarbij inspecteren wij uw vloer grondig, en bepalen samen met u de staat waarin uw vloer verkeert. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat een renovatie- of onderhoudsadvies uit te brengen wat naadloos aansluit op uw type vloer en uw persoonlijke wensen.

Offerte
De werkzaamheden die uitgevoerd kunnen worden om uw vloer weer in nieuwstaat te krijgen, verwerken wij geheel kosteloos in een op maat gemaakte offerte. In één oogopslag wordt duidelijk welke werkzaamheden worden uitgevoerd en welke kosten daaraan verbonden zijn.

Planning
In overleg met u plannen wij onze werkzaamheden in. Wij zijn zeer flexibel; op uw verzoek kunnen wij onze werkuren afstemmen op uw behoefte.

Uitvoering
Wij voeren onze werkzaamheden altijd volgens afspraak uit. Wij trachten zo schoon en stil mogelijk te werken zodat u zo min mogelijk overlast heeft. De werkzaamheden zijn doorgaans stofvrij en u kunt uw vloer snel weer gebruiken.

Oplevering
Samen met u lopen wij het geleverde werk na, alleen als u tevreden bent zijn wij dat ook!

Nazorg
U krijgt van ons altijd een uitgebreid onderhoudsadvies. Indien nodig dan kunt u ons ook voor vragen altijd bereiken.

Volgend onderhoud
Wij nemen automatisch en geheel vrijblijvend contact met u op als de onderhoudstermijn van uw vloer verstreken is. Zo heeft u geen omkijken meer naar de staat van onderhoud van uw investering.